uurrooster

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

 

Je kan de lessen in de studio of online volgen. Kleine groepen van max. 10 personen. Alle niveau's zijn welkom!

Prijzen:

€13 - losse les

€115 - 10beurtenkaart (cash, payconic of online op de website)

Info voor het inschrijven

Kies je voor een losse beurt of heb je een papieren beurtenkaart? Kies dan bij het reserveren voor de optie 'Boek een sessie'.

Wil je online een beurtenkaart kopen? Kies dan voor 'Koop een abonnement'. Na het kopen moet je je nog steeds inschrijven voor de les, dit gebeurt niet automatisch. 

Je ben ingeschreven als je een bevestigingsmail ontving.

Flow & Unwind

A perfect transition from a busy day into a calm & relaxing evening.

Deze les start met een actieve flow om even alle energie opnieuw te laten stromen. We werken met zachte en krachtigere bewegingen en sluiten de les af met yin houdingen en diepe relaxatie.

Soft & Gentle Yoga

Slow down, unwind & reconnect.

Dé ultieme relaxatie. Deze les staat helemaal in het teken van vertragen, naar binnen keren en opnieuw in je lichaam komen. Denk: kalmerende ademhaling, zachte flow, yin yoga & relaxatie.

Powerful Flow

Reclaim your power & come back to stillness.

De krachtigste les van de week.  In deze les leren we hoe in je kracht staan ook inhoudt om je comfortabel te voelen in de stilte. Een mooie balans tussen dynamische beweging en relaxatie

Ashtanga Yoga: Mysore

An assisted self-led practice 

In these classes all of our students are working on the same sequence of postures but their practice is tailored to where they’re each at. Students work through their own practice guided and supported by an experienced teacher.

Taught in English by Camila

Sunday Ritual

Fill up your cup & set your intention for the week to come.

Sunday Ritual is jouw wekelijks moment om helemaal op te laden en aan de nieuwe week te beginnen met een duidelijke intentie en energie.