top of page
Soul Studio Yoga Lab Studio-128.jpg

over Yoga Lab

Ik ben Lauren, 27 jaar uit Herent, ervaren yogi en founder van Yoga Lab. Ik ben gepassioneerd door alles wat met yoga, mentale gezondheid en self-love te maken heeft.

Mijn yoga journey begon 8 jaar geleden toen ik als student op zoek was naar een manier in beweging te blijven tijdens de examens en ik Yoga with Adriene op Youtube vond. Sindsdien is yoga veel meer dan beweging voor mij: het is hoe ik rust vind in het leven, ontspan op stressvolle momenten en mezelf en mijn lichaam beter leer kennen.

Om mij verder te verdiepen in de yoga wereld, vertrok ik in 2019 na mijn studies voor zes weken naar Bali. Daar volgde ik een opleiding tot yoga leerkracht en vond ik mijn passie: de helende kracht van yoga delen met anderen. En zo ontstond Yoga Lab.

BEDRIJF

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Mijn yoga filosofie

In mijn yogalessen staat jouw gezondheid, fysiek en mentaal, centraal. Ik begeleid jou op een heel zachte en holistische manier naar meer balans en rust - op jouw tempo. Het draait voor mijn niet om de perfecte yogapose, maar wel hoe we telkens weer op zoek kunnen gaan naar een houding die bij jouw lichaam past. In mijn lessen is er ruimte voor jouw uniekheid - om zelf op zoek te gaan naar wat goed voelt en waar jij nood aan hebt. Ik geloof dan ook sterk in inclusieve en toegankelijke yoga - yoga for every body.

In het voorbije jaar hielp ik al verschillende mensen met hun eerste stappen in de yogawereld. Mijn lessen hielpen al velen met stress, rugpijn, slaapproblemen, gevoelige of vaste gewrichten en nog zoveel meer.

Soul Studio Yoga Lab Studio-184.jpg
bottom of page